Proces inzage en ophalen

De collectie van Kunstverkopen.nl is veelzijdig en breed. De werken die hier nu aangeboden worden, zijn exclusief afkomstig uit de collectie van Stichting Kunstcollectie Delft. Deze werken zijn opgeslagen op een centrale plaats in een van de kunst- en erfgoeddepots van Schipper Safestore Services onder optimale condities. Kunstverkopen.nl wordt ingezet als platform om de werken uit de Kunstcollectie Delft aan het publiek aan te bieden: deze kan men direct online aankopen tegen de geldende taxatiewaarde.

 

Inzage

De aangeboden collectie(s) zijn zorgvuldig verpakt en geklimatiseerd opgeslagen in een beveiligd depot, en niet tentoongesteld: er is dus geen ‘galerij’ waar alle werken vrijblijvend bekeken kunnen worden. Stichting Kunstcollectie Delft heeft hier bewust voor gekozen om zodoende conservatie van de werken centraal te stellen en de operationele kosten laag te houden, hierdoor kunnen de werken zeer scherp geprijsd worden aangeboden. De werken zijn over het algemeen in zeer goede staat, ingelijst en online te bekijken en direct aan te kopen. 

Als u vooraf de conditie van het werk en de eventuele omlijsting wilt controleren, dan adviseren wij u om ervoor te kiezen de werken in ons depot in Rhenen af te komen halen. U betaalt dan geen verzendkosten en de werken worden vooraf voor u klaargezet en pas zorgvuldig voor transport ingepakt nadat u deze heeft bekeken. Mochten (een van) de werken niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u ervoor kiezen er een of meerdere te weigeren. Het aankoopbedrag van de geweigerde werken zal aan u worden gecrediteerd.

 

Ophalen

Heeft u een of meerdere werken aangekocht via kunstverkopen.nl? Dan kunt u ervoor kiezen deze zelf op te halen. Het ophalen van aangekochte werken is enkel op afspraak mogelijk; u kunt hiervoor een afspraak maken op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur of in overleg op een ander moment, neem hiervoor contact op met Schipper Safestore via info@kunstverkopen.nl

 

Bezorging

Als u online de aangekochte werken afrekent kunt u naast voor ophalen er ook voor kiezen de werken op afspraak te laten bezorgen. Wij leveren uw werk met onze eigen vervoersdienst op afspraak binnen 10 dagen op de aangegeven locatie: binnen een straal van één uur enkele reis rondom Rhenen tegen een vergoeding van € 55,00. Boven een uur reistijd geldt een evenredige toeslag. Uiterlijk 3 dagen voor de levering nemen wij contact met u op om het tijdstip van bezorging met u af te stemmen.

Op aanvraag is het eveneens mogelijk een express levering te kiezen (€ 150,00) waarbij u het werk binnen 48 uur in uw bezit heeft.

 

Niet thuis

Heeft u ervoor gekozen het werk op afspraak te laten bezorgen? Dan dragen wij er zorg voor dat het werk binnen de grenzen van het redelijke op of rond de afgesproken tijd bij u bezorgd wordt: met onze 30 jaar ervaring zijn wij uitstekend in staat de route(s) nauwkeurig te plannen. Wij rekenen op uw flexibiliteit het werk persoonlijk in ontvangst te kunnen nemen; u dient hiervoor persoonlijk te tekenen en de ontvangstconditie van het werk te accorderen. 

Bent u onverhoopt toch verhinderd het werk in ontvangst te nemen? Dan horen wij dit graag vooraf van u. Na een eerste mislukte bezorgpoging zal het werk terug in het depot worden geplaatst en heeft u 14 dagen de tijd het werk zelf in Rhenen af te halen. Hiervoor kunnen additionele handlingskosten in rekening worden gebracht. Haalt u het werk niet binnen 14 dagen op? Dan zal dit werk opnieuw worden aangeboden aan het publiek.

Mijn kunstkavel
Laatst toegevoegde artikelen
U hebt niets op uw persoonlijke kunstkavel staan.